Friday, August 19, 2022

Eduskuntavaaleissa kuten muutenkin julkisuudessa voidaan ja pitää kysyä somesensuurin perään ja tulkintojen valheellisuuksiin: En voi ymmärtää miten oheinen video on "hate speech"?

#Eduskuntavaaliehdokas Pirkanmaa Lehto Seppo 17.8.2022 Valkoinen valoisa eduskuntavaaliehdokas Tampere Pirkanmaa eduskuntavaaleissa 2023 AKS- ja suojeluskunta-arvoin.
Valintasi varma arvokas Isänmaan Asialla ;)
https://Isanmaan-asialla.blogspot.com


Eduskuntavaaleissa kuten muutenkin julkisuudessa voidaan ja pitää kysyä somesensuurin perään ja tulkintojen valheellisuuksiin: En voi ymmärtää miten oheinen video on "hate speech"? Koraanissahan nimitellään kristittyjä ja juutalaisia sioiksi, koiriksi, joten yhdenvertaisuuden vuoksi ei voi olla ko video mitään vihapuhetta. Ohessa youtuben palaute minulle.Viite:  Hi Seppo Lehto, 
Our team has reviewed your content, and, unfortunately, we think it violates our hate speech policy. We've removed the following content from YouTube:

"Video: Seppo Lehto Porsaita äidin oomme Islamisit sikoja"

#Eduskuntavaaliehdokas Pirkanmaa Seppo Lehto eduskuntaan 2023 yhdenvertaisen kielellisen ilmaisun asialla ja valkoisempi tulevaisuus eurooppalaisille ja Euroopalle.

Ryssän miehittämät itsenäisen Suomen alueet takaisin!
 https://Aluepalautukset-hallitusohjelmiin.blogspot.com
-------------------------------------------------------------------

--------------------------

Miehittäjä-Ryssän lipun poljentaa Ukrainassa 15.3.2022

Aseapua Ukrainaan lisää kiitos


----------------------
------------------------

----------

No comments: